Foto

Syri duhet të mësojë të dëgjojë përpara se të shikojë

01

Tirana është qyteti më i madh i Shqipërisë dhe njëkohësisht kryeqyteti i saj që prej vitit 1920.

"Fotografia nuk tregon realitetin, por idenë që njeriu ka për të."
02

Pamje nga vende të ndryshme

Foto të zgjedura nga Shqipëria me pamje nga zona të ndryshme, qytete, fshatra, pika turistike, monumente dhe objekte kulturore.

"Po ta dija si behet një fotografi e mirë, do ta bëja gjithmonë."
03

Bukuri natyrore

Shqipëria është një vend i vogël, por me histori dhe bukuri të shumta natyrore.

"Nuk ka rëndësi se çfarë po shikoni, por ajo që arrini të shihni."